Αθλητισμός

«Μαγνήτης» και γιά τα μέλη του ΣΔΥ Κιλκίς οι αγώνες μεγάλων αποστάσεων στον Όλυμπο

«Μαγνήτη» και γιά τα μέλη του συνδέσμου δρομέων υγείας Κιλκίς (ΣΔΥΚ) απετέλεσαν για άλλη μία φορά οι αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων στον Όλυμπο.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες τα βλέμματα όλης της κοινότητας των φίλων του ορεινού δρόμου ήταν στραμμένα στον Όλυμπο, αφού δύο από τους σημαντικότερους αγώνες της χώρας προσέλκυσαν εκατοντάδες αθλητών όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Στον Μαραθώνιο του Ολύμπου («Olympus Marathon»), που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 26-6-21, συμμετέσχον από τον σύνδεσμο δρομέων υγείας Κιλκίς (ΣΔΥΚ) οι Χρήστος Ιωαννίδης και Ευριπίδης Σαλαπάνης, που αγωνίσθηκαν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω ζέστης.

Αξίζει να σημειωθεί και η συμμετοχή του Παναγιώτη Κοτίδη στον εν λόγω αγώνα (έχει συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις του) γιά 17η συνεχή χρονιά!

Μιάν εβδομάδα μετά, ξημερώματα Σαββάτου 3-7-21, «πήραν» εκκίνηση γιά τον Μυθικό Δρόμο Ολύμπου («Olympus Mythical Trail») οι Κυριάκος Αβράμογλου , Μπάμπης Μακρίδης και Κώστας Παχνής, που συμμετέσχον στην επετειακή δέκατη διοργάνωση αυτού του αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους, καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα