Πολιτική

Λ.Παζαρτζικλής: Συγχαρητήρια δήλωση για τον Πρόεδρο του Κινήματος μας

Πρώτα απ’ όλα,θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη, για την επανεκλογή του στο τιμόνι του Κινήματος. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να δεσμευτούμε πως θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή όποτε και όταν μας χρειάζεται.

 Σε όλη την προεκλογική περίοδο που διανύσαμε, όλοι εμείς τα μέλη , οι φίλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με πρώτους και καλύτερους τους υποψηφίους προέδρους του Κινήματος, δείξαμε πως πρέπει να γίνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες σε έναν πολιτικό φορέα,αν θέλεις να σε θεωρούν,τουλάχιστον σοβαρό, οι πολιτικοί σου αντίπαλοι.

 Ο πολιτικός πολιτισμός που επικράτησε όλο αυτό το διάστημα των εκλογών,μας γέμισε περηφάνεια και αισιοδοξία 

 Η ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών, βρίσκει το ΠΑΣΟΚ πολλαπλά ενισχυμένο και ωφελημένο, να κοιτάζει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία.

 Χθες, έγινε ένα αποφασιστικό βήμα για να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο της συντήρησης.Για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση των πολιτών με την πολιτική. 

Για να εκφράσουμε έναν συγκροτημένο, σύγχρονο, ουσιαστικό πολιτικό λόγο. 

Για να φέρουμε τις παραγωγικές, δημιουργικές δυνάμεις στο επίκεντρο.

 Σήμερα ξημέρωσε μία φωτεινή μέρα για το Κίνημα μας, που γεννά νέα ελπίδα και όραμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες και στέλνει ηχηρά το μήνυμα της Αλλαγής.

 Ανοίγει τον δρόμο συγκρότησης ενός ευρέος πλειοψηφικού ρεύματος με αίτημα την κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία, μέσα από ένα αποτελεσματικό κράτος που λειτουργεί για τον πολίτη, με ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και παιδείας και διασφαλίζοντας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

 Όλα αυτά για να γίνουν, ο πρόεδρος μας και  εμείς μαζί και δίπλα του, δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα περισσότερο από τα αυτονόητα.

 Και είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε.

Προχωράμε όλοι μαζί.

Για τη Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Ν.Κιλκίς,

ο Γραμματέας 

Λάζαρος Παζαρτζικλής 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ALUMIL: Άλμα στο Μέλλον

Μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της ιστορίας της διανύει η ALUMIL, η κορυφαία ελληνική πολυεθνική στον κλάδο των αρχιτεκτονικών […]