Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θεσμός του «Μαχητή» η βασιλόπιτα της Σύμας

Εδώ και χρόνια έχει γίνει θεσμός η κοπή της βασιλόπιτας… της Σύμας, αυτή, δηλαδή, την οποία έχει καθιερώσει η υπεύθυνη διαφημιστικού τμήματος του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» Σύμα (από Συμέλα) Μασμανίδου.

Και όπως κάθε χρόνι, στον χώρο κοπής της Βασιλόπιτας, στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις του «Μαχητή» περίσσεψαν η διάθεση, το κέφι, η ζωντάνια και τα χαμόγελα.

Την πίτα έκοψε, όπως πάντα από καταβολής του θεσμού ο Δημήτρης, με το «φλουρί» να εντοπίζεται φέτος στο κομμάτι του Σταύρου.

Ήταν, επίσης, εκεί, ο Βαγγέλης, ο Γιώργος και η Χρυσούλα, με την «οικοδέσποινα» Σύμα να εύχεται τα καλύτερα σε όλους και κατόπιν να εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, επιτηδευματίες και λοιπούς συντελεστές της τοπικής οικονομίας, που περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» για τον προβολή της δουλειάς και δραστηριότητάς τους, στηρίζοντας τον όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

«Γκαντέμης» και «γουρλής»

Βρέθηκε πρώτα στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης για τον αγώνα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Μετά πήγε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης για τον αγώνα […]

«Μεγαλεία»… ο πρόεδρος!

Παρούσα στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ… η αχρείαστη συστάσεων Βούλα Πατουλίδου! Παρών… ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίος! […]

Δείτε ακόμα