Αθλητισμός

Η 28η βράβευση για τον Κώστα Ίντο

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, σε αίθουσα εκδηλώσεων της σκεπαστής κερκίδας του γηπέδου Χαριλάου, ο ΑΣ Άρης (ερασιτέχνης) πραγματοποίησε εκδήλωση.

Κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Βασίλης Δερμεντζόγλου, μέλος της επιτροπής ιστορικού-αρχειακού υλικού του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερα ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς:

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Ψηφίδης, μέλος της ομάδας του 1970 που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κολτσίδας, αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον Άρη των τελευταίων 30 ετών.

Ο εν ενεργεία βασικός τερματοφύλακας του Άρη, Ισπανός Χουλιάν Κονέστα ο μακροβιότερος ξένος στην ιστορία των «κιτρίνων».

Ο 57χρονος Γουμενισσιώτης αθλητικογράφος Κωνσταντίνος Ίντος, ο οποίος στην 40η χρονιά της ενασχόλησής του με το συγκεκριμένο αντικείμενο, παρέλαβε πλακέτα από τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ΠΑΕ, Δημήτρη Πιπερίδη.

Ήταν η 28η βράβευση και αφορούσε τα 2 πολυσέλιδα βιβλία που έγραψαν ο Κώστας Ίντος το 2002 (Η ποδοσφαιρική ιστορία του Άρη στον 20ο αιώνα) και το 2004 ( Η μπασκετική ιστορία του Άρη στον 20ο αιώνα).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα