Πολιτική

Η απάντηση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ν.Δ νομού Κιλκίς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ Π.Παππά

Θέλοντας να προστατεύσω τον άπειρο νεανίσκο και ορμητικό κατά τα άλλα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Παππά και τούτο διότι θέλω οι εκπρόσωποι του νομού μου έστω και της αντιπολίτευσης να είναι ουσιαστικοί και παραγωγικοί και όχι κινδυνολόγοι και τοξικοί ικανοποιώντας τον δικό τους πολιτικό κοινό, που χρόνια τώρα υπηρετούν που στην ουσία είναι η κουλτούρα της αριστεράς.

Αξιότιμε κ. βουλευτά Πέτρο Παππά

Θα απαντήσω μόνο στο αρχικό σου ερώτημα

Π.Παππάς – Το κρίσιμο ερώτημα όμως είναι άλλο: για ποιο λόγο και με ποια νομιμοποίηση απαντά η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας εκ μέρους της διοίκησης του νοσοκομείου;

Πως γνωρίζει τον αριθμό των διακομιδών του νοσοκομείου Κιλκίς;

Που και πότε δημοσιεύθηκαν στοιχεία για τις διακομιδές σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, για το πλήθος και το είδος τους, ώστε να έχει αποκτήσει η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας πρόσβαση σε αυτά;

Γνωρίζει άραγε και άλλα στοιχεία για τις διακομιδές που αναφέρει, όπως τα ονόματα των ασθενών που διακομίσθηκαν ή τους λόγους υγείας για τους οποίους υποβλήθηκαν σε αξονική τομογραφία – στοιχεία τα οποία παρεμπιπτόντως αποτελούν προσωπικά δεδομένα;

Αξιότιμε κ. βουλευτά

Η Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς έχει την δική της ιστορία εδώ και 50 χρόνια.

Είναι ένα κόμμα οργανωμένο, ένα κόμμα που όλοι οι πρόεδροι που έχουν υπηρετήσει τον θεσμό, παρακολουθούν συντεταγμένα μέσα από τους τομεάρχες τους, όπως έκανε και θα κάνει και στα θέματα υγείας και θα παρεμβαίνει όταν σπιλώνεται το ιστορικό νοσοκομείο μας.

Ένα νοσοκομείο στο οποίο διαχρονικά κανένας αντιπολιτευόμενος βουλευτής ως σήμερα παρά τα πλείστα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ίδρυμα ανεξαρτήτως ποιο κόμμα ήταν στην κυβέρνηση – δεν προέβη σε αυτήν την ενέργεια σας – να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Εν μέρει θα μπορούσα να σας δικαιολογήσω διότι η καταγωγή σου δεν είναι από το Κιλκίς μη έχοντας την σχετική ευαισθησία, ίσως θα ήταν καλό να ασχοληθείς και να ενημερωθείς για την ιστορία του νοσοκομείου μας.

Νεαρέ βουλευτή του Κιλκίς. Τον αριθμό επαναλαμβάνω τον αριθμό διακομιδών στην Θεσσαλονίκη επτά (7) τον πληροφορηθήκαμε από την απάντηση που έδωσε ο αρμόδιος υπουργός σε ερώτηση που κατέθεσε ο εκ καταγωγής από το Κιλκίς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Παραστατίδης και όχ από την διοίκηση του νοσοκομείου και είναι στην διάθεσή σου αρκεί να κάνεις τον κόπο κοινοβουλευτικά να γίνει εν γνώσει σου.

Αυτή την πρόσβαση έχουμε αγαπητέ κ. Παππά ως ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν.ΚΙΛΚΙΣ γιατί είμαστε ένα οργανωμένο κόμμα.

Τέλος θα πρέπει επιτέλους να συμβουλευθείς και ένα νομικό.

Ένας αριθμός που δημοσιεύεται …όποιος και εάν είναι αυτός 1-7-10-200 δεν είναι προσωπικό δεδομένο.

Προσωπικό δεδομένο θεωρείται νεαρέ και άπειρε βουλευτή η αναφορά σε ονοματεπώνυμο που δημοσιεύεται και δει σε ασθενή κάτι το οποίο δεν αναφέρουμε στην επιστολή μας.

Χρόνια Πολλά

Περισσότερα
Δείτε ακόμα