Κοινωνία

Ημερίδα γιά την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στην Γουμένισσα

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η αντιδημαρχία Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Αντιμετώπισης Διακρίσεων Έμφυλης Βίας σε συνεργασία με το κέντρο κοινότητας υλοποίησαν ημερίδα ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας “Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών“, στο πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Το συντονισμό της ημερίδας είχε η αντιδήμαρχος Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Αντιμετώπισης Διακρίσεων Έμφυλης Βίας Μαρία Παλάνη ενώ κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με εισηγήσεις και δρώμενα, ο Κωνσταντίνος Βαγιάτης κοινωνικός λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, η Αμαλία Πέτσου συνταξιούχος δικηγόρος, ο ανθυπαστυνόμος του Α.Τ Γουμένισσας Δημήτριος Πρώιτσης, ομάδα μαθητριών της Γ’ τάξης του γυμνασίου Γουμένισσας και ομάδα εκπαιδευόμενων του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας Παιονίας. Όλες οι παρουσιάσεις πραγματεύονταν διαστάσεις της έμφυλης βίας με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν για την ανταπόκριση τους στην υλοποίηση της ημερίδας καθώς και όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δραματική μείωση

Η στήλη συναντήθηκε τελευταία με τον πρώην δήμαρχο Κρουσίων (Κρουσσών) Γεώργιο Γαβριηλίδη, και η ερώτηση μας σχετιζόταν με το πολύ […]

Ακλόνητο «όχι»

Αμετακίνητη παραμένει η δημοτική αρχή Κιλκίς στο «όχι» της στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου των Κρουσίων. Ακόμη και αν αυτό […]