Κοινωνία

Ευχαριστήριο του συλλόγου Καρκινοπαθών γιά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

Ευλογία για την περιοχή του Κιλκίς ήταν η επίσκεψη του Παναγιωτάτου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου κατά το μήνα Σεπτέμβριο μετά από πρόσκληση του μητροπολίτου Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου.
Ενδυναμώθηκε η πίστη των Ορθοδόξων με τις Πατριαρχικές ευχές και ιδιαίτερα όσων αδυνατούν να επισκεφτούν το Φανάρι, την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Κιλκισιώτες και κιλκισιώτισες διαφόρων ηλικιών παρακολούθησαν την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος αλλά και τις εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν και συμπεριελήφθησαν στο τετραήμερο πρόγραμμα της επισκέψεώς του.
Το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» εκπροσώπησαν κατά την υποδοχή του στην πόλη του Κιλκίς και κατά την τελετή της αγόρευσής του σε επίτιμο δημότη του δήμου Κιλκίς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Μαρία Προβατίδου και Αναστασία Φερεσίδου.
Ευχαριστούμε το μητροπολίτη Κιλκισίου για την τιμητική πρόσκληση προς το σύλλογό μας όσον αφορά στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε ιερά μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.
Ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει το θεάρεστο έργο για το ποίμνιό του.
To Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
“ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ”
Περισσότερα

Ο δήμος Κιλκίς τίμησε την 83η επέτειο από το Ολοκαύτωμα των τριών Μαρτυρικών Χωριών Κλειστού, Αμπελόφυτου και Κυδωνιάς

Τόποι φριχτού μαρτυρίου τα τρία χωριά του ανατολικού Κιλκίς Κλειστό (Μούσγσαλι) Αμπελόφυτο (Μούρσαλι) και Κυδωνιά (Κοτσαλάρ) παραδόθηκαν στις φλόγες και […]

Δείτε ακόμα

Η 28η βράβευση για τον Κώστα Ίντο

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, σε αίθουσα εκδηλώσεων της σκεπαστής κερκίδας του γηπέδου Χαριλάου, ο ΑΣ Άρης (ερασιτέχνης) πραγματοποίησε εκδήλωση. Κεντρικός […]