Κοινωνία

Ευχαριστήριο προς την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς

Η πρόσφατη νοσηλεία συγγενικού προσώπου μου στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς, και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο η περίπτωση αντιμετωπίσθηκε σ’ αυτήν, αποτελεί την αιτία της παρακάτω αναφοράς μου.

Αναφέρομαι, φυσικά, σε έναν επί Γης άγγελο, γιά τον οποίο ουκ ολίγα χρόνια τώρα μιλά ολόκληρη η πόλη του Κιλκίς, και όχι μόνο, τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς Γεώργιο Καρακώστα, τον οποίο είχα την τιμή να γνωρίσω.

Πρόκειται γιά τον σπουδαίο θεματοφύλακα της επιστήμης της ιατρικής, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να υπηρετεί σε κάποιο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, εν τούτοις επέλεξε να παραμείνει στην πόλη μας, θυσιάζοντας μία λαμπρότερη προσωπική σταδιοδρομία γιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μας, σε όλους εμάς.

Είναι συγκινητική η παρουσία του ολημερίς και ολονυχτίς στους διαδρόμους της κλινικής, προκειμένου να βρίσκεται κοντά σε κάθε ασθενή.

Από βάθους καρδιάς ευχαριστώ τόσο αυτόν όσο και το λοιπό επιστημονικό προσωπικό καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό γιά το επίπεδο φροντίδας και υπηρεσιών, τις οποίες μας προσέφεραν.

Καλή Ανάσταση σ’ αυτούς και στις οικογένειές τους.

Ο Θεός να τους δίνει δύναμη για το επίπονο αλλά και τόσο σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελούν.

Άννα (Ζάννα) Παπαδοπούλου,

Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα