Πολιτική

Ευχαριστήρια δήλωση του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λάζαρου Παζαρτζικλή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοκρατικούς πολίτες του νομού Κιλκίς.

Η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία εκλογής συνέδρων του ΠΑΣΟΚ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η δημοκρατική παράταξη έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία.
Στον Νομό Κιλκίς συμμετείχαν συνολικά 2.326 πολίτες, με 1.201 ψηφοφόρους στον Δήμο Κιλκίς και 1.125 στον Δήμο Παιονίας, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα συμμετοχής, δημοκρατίας και ελπίδας για την επόμενη μέρα της παράταξης.

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και στήριξαν με την παρουσία τους αυτή τη σημαντική δημοκρατική διαδικασία.

Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να πούμε ένα ξεχωριστό, μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας. Με αυταπάρνηση, υπευθυνότητα και αγάπη για την παράταξη, βρίσκονταν στα εκλογικά κέντρα από τις 7 το πρωί έως αργά το βράδυ, ώστε η διαδικασία να κυλήσει ομαλά, με αξιοπιστία και σεβασμό στη δημοκρατική συμμετοχή. Η προσφορά τους αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλώς ένας πολιτικός χώρος· είναι μια ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που πιστεύουν, αγωνίζονται και προσφέρουν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες και όλους τους υποψήφιους συνέδρους, τόσο σε όσους εκλέχθηκαν όσο και σε όσους δεν εκλέχθηκαν.

Η συμμετοχή και η διάθεσή τους να συμβάλουν ενεργά στην πορεία της παράταξης είναι από μόνη της μια πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί.

Με ενότητα, συλλογικότητα και πίστη στις αξίες της δημοκρατικής παράταξης, προχωράμε μπροστά για να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και να το οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται: δίπλα στην κοινωνία και στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μια πιο δίκαιη Ελλάδα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα