Γενικά

Εργασίες γιά την ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων στο οδικό δίκτυο ΠΕ Κιλκίς

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες που στοχεύουν στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« …Ειδικότερα, πραγματοποιούνται εργασίες γιά την βελτίωση της ορατότητας των οδηγών των διερχόμενων οχημάτων μέσω της κοπής και απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης βλάστησης (κοπή χόρτων, θάμνων, κλαδιών κτλ.).

Σ’ αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 28.6.21 εργασίες κοπής και απομάκρυνσης ανεπιθύμητης βλάστησης στον οδικό άξονα Δροσάτου – Αμαράντων από την υποδιεύθυνση τεχνικών έργων της ΠΕ Κιλκίς, με την πολύτιμη συνδρομή του δήμου Κιλκίς που διέθεσε βοηθητικό προσωπικό.

Στις προαναφερόμενες εργασίες “πρωταγωνιστικό ρόλο” είχε το νέο υπερσύγχρονο όχημα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Κιλκίς με το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από όλους τους τύπους των κινητήρων.

Στόχος των εργασιών καθαρισμού, όπως και των υπόλοιπων παρεμβάσεων της ΠΕ Κιλκίς στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, είναι η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων, ιδίως δε κατά την θερινή περίοδο, όπου καταγράφεται αυξημένη σε σχέση με άλλες χρονικές περιόδους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα