Γενικά

Επισκέψεις εμβολιαστικών ομάδων σε κοινότητες διοργανώνει ο δήμος Κιλκίς

Επισκέψεις εμβολιαστικών ομάδων σε κοινότητές του, γιά κατά τόπους εμβολιασμούς, διοργανώνει ο δήμος Κιλκίς, με την υποστήριξη της 4ης υγειονομικής περιφερείας Μακεδονίας – Θράκης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Δοθέντος ότι ο εμβολιασμός του πληθυσμού συνιστά ύψιστη προτεραιότητα γιά την «θωράκιση» της δημόσιας υγείας και την επιστροφή των πολιτών στην κανονικότητα, ο δήμος Κιλκίς ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα, που του κοινοποίησε η διοίκηση της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης γιά την αποστολή εμβολιαστικών ομάδων σε κοινότητές του, προκειμένου να εμβολιάσουν κατοίκους, που το επιθυμού, και για διάφορους λόγους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί σε τοπικές δομές υγείας, όπου λειτουργούν εμβολιαστικά κέντρα.

Ο δήμος Κιλκίς ζητεί από όλους τους προέδρους των κοινοτήτων, να κινητοποιηθούν αμέσως και να ενημερώσουν τους κατοίκους τους, που δεν έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να εμβολιαστούν, και να καταγράψουν τα αρχικά του ονοματεπώνυμου, τα αρχικά του ΑΜΚΑ και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους. Στο σχετικό αρχείο θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα της κοινότητας και της δημοτικής ενότητας, στην οποία αυτή υπάγεται.

Διευκρινίζεται, ότι το αρχείο με τα αιτούμενα στοιχεία γιά τον εμβολιασμό θα πρέπει να συγκεντρωθεί έως την Τετάρτη 30.6.21 στον δήμο Κιλκίς (αντιδημαρχία εθελοντισμού, υπεύθυνος Λάζαρος Κοζάρης τηλ. επικοινωνίας 23413 52212).

Ανάλογα με τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γιά εμβολιασμό, που θα παραληφθούν, η 4η υγειονομική περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης θα καθορίσει τα σημεία του εμβολιασμού σε έδρες δημοτικών ενοτήτων ή σε κοινότητες, τα οποία και θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα