Κοινωνία

Επίσκεψη των ωφελούμενων του ΚΚΣ Κιλκίς στο ΚΔΑΠ-μεΑ για παράσταση κουκλοθέατρου

Την Τετάρτη 9.10.24 ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφτηκε το ΚΔΑΠ-μεΑ του δήμου Κιλκίς και παρακολούθησε την παράσταση «ΜΙΑ ΠΕΤΡΟΣΟΥΠΑ» από το κουκλοθέτρο ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ.

Η ομάδα των ωφελούμενων που παρακολούθησαν την παράσταση συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κέντρου «Εργαστήριο Αφήγησης» που περιλαμβάνει ανάγνωση βιβλίων κλασικής λογοτεχνίας. Στόχος του προγράμματος η φιλαναγνωσία, η ανταλλαγή απόψεων, η ανάπτυξη κοινών ενδιαφέροντων ανάμεσα στους ωφελούμενους και η κοινωνικοποίηση.

Η ομάδα έχει παρακολουθήσει κατά διαστήματα θεατρικά έργα βασισμένα σε βιβλία που έχουν διαβάσει στο «Εργαστήριο Αφήγησης».

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 22ου Διεθνούς φεστιβάλ κουκλοθέατρου και παντομίμας του δήμου Κιλκίς.

Ευχαριστούμε πολύ το ΚΔΑΠ-μεΑ για την πρόσκληση και το δήμο Κιλκίς για την άρτια διοργάνωση.

Το πρόγραμμα «Εργαστήριο Αφήγησης» του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελεί μέρος της πράξης «Συνεχιζόμενο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ)-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο του Ε.Π «Κεντρική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η ELVIAL στην έκθεση Hotel Experience 2024

Θέτοντας ως επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την καινοτομία στη φιλοξενία, η ELVIAL συμμετείχε με επιτυχία στην Έκθεση Hotel Experience 2024, που πραγματοποιήθηκε […]