Πολιτική

Επίσκεψη του βουλευτού Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη στον δήμο Παιονίας

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου.

Στην συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Καπουτζής, ο αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Αθανάσιος Τζούρτζος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Δραγανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δουλκερίδης.

Ο κ. Φραγγίδης ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο Παιονίας προκειμένου να συνδράμει στην επίλυση τους.

Τα θέματα που τέθηκαν από την διοίκηση του δήμου ήταν η υποστελέχωση λόγω συνταξιοδοτήσεων και κινητικότητας που έχει φέρει τον δήμο σε δεινή θέση, η εφαρμογή της αναλογικότητας και η άμεση δραστική μείωση στους διαμένοντες πρόσφυγες – μετανάστες στη δομή της Νέας Καβάλας, έως την οριστική κατάργηση της, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργούνται στην λειτουργία των σχολείων, η διατήρηση σε κανονική λειτουργία της παθολογικής και της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Γουμένισσας, το θέμα των διοδίων που βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης του ΣΤΕ και το πρόβλημα με τις επιβατικές αμαξοστοιχίες που ερχόμενες από το εξωτερικό σταματούν στην Γευγελή και επιβιβάζουν τους επιβάτες σε λεωφορεία με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα