Αθλητισμός

Εκτός πρώτης τετράδας για ένα βαθμό ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Νικηφόρος για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης υπήρξε ο «επίλογος» του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας.

Στον τελευταίο αγώνα της περιόδου η ομάδα η Αξιούπολης επικράτησε με άνεση της αντίστοιχης της Εκμάθησης Αθλημάτων Πολίχνης Θεσσαλονίκης με 31-22 και κατέλαβε την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης. Συγχρόνως «ξανακέρδισε» τον Τουλκερίδη, για τον οποίο ο τελευταίος αγώνας σηματοδότησε την πρώτη εμφάνισή του, και μάλιστα αξιοσημείωτη, ύστερα από εννιάμηνη απουσία εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού.

Ωστόσο, παρά τα δύο αυτά «γλυκά» δεδομένα, η «γεύση» της ολοκλήρωσης της φετινής περιόδου είναι «πικρή», καθώς, για μόλις… ένα βαθμό, ο Αλέξανδρος έχασε την τέταρτη θέση, που θα τον οδηγούσε σε συμμετοχή στους αγώνες διαβάθμισης για την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή και της ανόδου στην α1 εθνική κατηγορία («πλαίυ οφ»).

Εκείνο δε, το οποίο «πονεί» περισσότερο, είναι το ότι, ενώ στο αξιουπολίτικο συγκρότημα αρκούσε ένας βαθμός για την ανωτέρω διαδικασία έχασε αδόξως και αδίκως τουλάχιστον… πέντε, σε αγώνες με δυνατότητες να τους κερδίσει.

Μόνη «παρηγοριά» το ότι για άλλη μία χρονιά η παρουσία του υπήρξε από αξιοπρεπής μέχρι αρκούντως ικανοποιητική, ιδίως σε σχέση με τις προδιαγραφές της περιοχής την οποία εκπροσωπεί, έτσι που να παραμένει υπολογίσιμη δύναμη στην α2 εθνική κατηγορία.

Στην συνάντηση με την «Εκμάθηση Αθλημάτων» Πολίχνης χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες.

Η σύνθεση:
Μπαμπατζανίδης (Καρακασίδης, Μέλιος), Σωματιανός 2, Δημολλάρι 6, Τσαγγαράκης 5, Α.Παπαρήγας 5, Γιαβασίδης, Κέφαλος 7, Ατσίμοβιτς 3, Τουλκερίδης 3, Αμπράζης, Μεϊμαρίδης, Καραγιάννης, Δουλουμπάκας, Πούλκος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Μεγαλεία»… ο πρόεδρος!

Παρούσα στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ… η αχρείαστη συστάσεων Βούλα Πατουλίδου! Παρών… ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίος! […]

Ήταν… ό, τι πρέπει!

Ό, τι πρέπει ήταν γιά τους παραγωγούς των αροτριαίων καλλιεργειών οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, καθώς λόγω της ζέστης και […]

Ζήτηση 100%, είσπραξη 10%!

Μέσα στην εβδομάδα, που διανύουμε, αναμένεται να «ανοίξει» τους κρουνούς του για ακόμη μία φορά το αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ […]