Πολιτική

Εκλογές στην Νέα Δημοκρατία: Ολα τα ονόματα των υποψηφίων στη ΔΕΕΠ και τις ΔΗΜΤΟ στο Κιλκίς

Ο «Μαχητής» παρουσιάζει αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα τις προϋποθέσεις συμμετοχής και όλα τα ονόματα για ΔΕΕΠ και τοπικές οργανώσεις με φόντο την κάλπη της 23ης Νοεμβρίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης και ηλεκτρονικά.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά ανοίγοντας το πεδίο για την εκλογική αναμέτρηση στις 23 Νοεμβρίου 2025, ημέρα κατά την οποία τα μέλη του κόμματος θα προσέλθουν στις κάλπες με φυσική παρουσία αλλά και μέσω ηλεκτρονικής προκειμένου να αναδείξουν νέα όργανα στις τοπικές και περιφερειακές δομές.

Βεβαίως για την εκλογή προέδρου στην ΔΕΕΠ η έννοια της εκλογικής διαδικασίας δεν υφίσταται ουσιαστικά, καθώς με μοναδική υποψηφιότητα αυτή της Σοφία Καλπατσίδου, μέχρι πρότινος γραμματέας της ΔΕΕΠ στην κομματική δομή, ουσιαστικά θα έχουμε μία διαδικασία παράδοσης – παραλαβής στην ηγεσία της κομματικής ιεραρχία από τον πρόεδρο Μηνά Παπαδόπουλο, ο οποίος θυμίζουμε διετέλεσε επί δύο θητείες στην προεδρία με την δεύτερη και αυτός ως μοναδικός υποψήφιος και στις επερχόμενες με την ιδιότητα του υποψηφίου ως απλού μέλους στην ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Κιλκίς.

Θυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου στις δέκα το πρωί και έληξε στις 30 Οκτωβρίου στις επτά το απόγευμα.

Η μετεγραφή εκλογέων για ηλεκτρονική ψηφοφορία λήγει στις 4 Νοεμβρίου και οι σχετικοί κατάλογοι αποστέλονται στις επιτροπές στις 7 Νοεμβρίου.

Για τη φυσική ψηφοφορία η μετεγραφή ολοκληρώνεται στις 14 Νοεμβρίου και οι κατάλογοι αποστέλλονται στις 16 Νοεμβρίου.

Ως ημέρα εκλογών ορίστηκε η 23 Νοεμβρίου από 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Τυχόν επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 30 Νοεμβρίου αν και εν προκειμένου δεν τίθεται θέμα για κάτι τέτοιο.

Ως προς το εκλέγειν ψηφίζουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς ενεργά, ενώ για την ηλεκτρονική ψηφοφορία η ταυτοποίηση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 4 Νοεμβρίου και για την φυσική έως τις 14 Νοεμβρίου.

Τελικός πίνακας υποψηφίων προέδρων ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς

1. Καπαλτσίδου Σοφία του Βασιλείου

Τελικός πίνακας υποψηφίων μελών ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Κιλκίς

1.Παπαδόπουλος Μηνάς του Άβελ

2.Καρυπίδης Αντώνιος του Βασιλείου

3.Γκουραμάνης Σταύρος του Γεωργίου

4.Αποστολίδης Ευάγγελος του Νικολάου

5.Τάτσης Αστέριος του Πολυχρόνη

6.Θεοχαρίδου Ελένη του Αντωνίου

7.Βασιλειάδης Κωνσταντίνος του Ιωάννη

8.Ζησάκος Βασίλειος του Αθανασίου

9.Τιρεκίδης Θεόφιλος του Κωνσταντίνου

Τελικός πίνακας υποψηφίων προέδρων ΔΗΜΤΟ Κιλκίς

1.Γρίβας Κωνσταντίνος του Αντωνίου

Τελικός πίνακας υποψηφίων μελών ΔΗΜΤΟ Κιλκίς

1.Ποζίδου Παρασκευή του Ιωσήφ

2.Ραπτοπούλου Μαρία του Κυριάκου

3.Πύρτσιου Αθανασία του Παναγιώτη

4.Τιρεκίδης Εμμανουήλ του Θεόφιλου

5. Γρηγοριάδης Παντελής του Σταύρου

6.Τρούσκος Αργύριος του Ανδρέα

7.Κύρλιας Αθανάσιος του Θωμά

8.Κωστόπουλος Θεόδωρος του Αποστόλου

9.Βοηθόπουλος Χαράλαμπος του Γρηγορίου

Τελικός πίνακας υποψηφίων προέδρων ΔΗΜΤΟ Παιονίας

1.Τασιούδη Σοφία του Γεωργίου

Τελικός πίνακας υποψηφίων μελών ΔΗΜΤΟ Παιονίας

1.Καρυπίδου Βασιλική του Αντωνίου

2.Αϊδαρίνη – Μαρένα Ελένη του Βασιλείου

3.Μπαβέλη Αλεξάνδρα του Δημητρίου

4.Μπουμγιακμής Νικόλαος του Ηλία

5.Αφεντούλη Αγγελική του Κωνσταντίνου

6.Χαμουρούδη Κυριακή του Δήμου

7.Παππού Σπυρίδων – Ραφαήλ του Γεωργίου

8.Γεωργιάδης Ευάγγελος του Δημητρίου

Τελικός πίνακας υποψηφίων συνέδρων ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Κιλκίς

1.Αμαξοποιού Ευαγγελία του Δημητρίου

2.Καρασαββίδου Παρθένα του Χαραλάμπους

3.Σεφερίδης Αθανάσιος του Ανέστη 4.Δαμιανίδης Συμεών του Χαραλάμπους

5.Γρίβας Αντώνιος του Κωνσταντίνου

6.Τσοκλανίδου Σωτηρία του Κυριάκου

7.Τραϊανός Τρέγκας του Γεωργίου

8.Δεβετζόπουλος Αιμίλιος του Παύλου

9.Τσανασίδης Χρήστος του Νικολάου

10.Γεωργιάδης Ευάγγελος του Δημητρίου

Για την ΕΦΦΕΠ Ν. Κιλκίς

Ουραηλίδης Θεοδόσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ.Γεωργαντάς στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ «Προσπάθησα να βάλω τάξη, δέσμευσα 2.021 ΑΦΜ»

Αποκαλυπτικός ήταν σήμερα στην εξεταστική επιτροπή, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς. Σύμφωνα με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ο […]