Κοινωνία

Εγγραφές νηπίων και βρεφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου ΚΙλκίς γιά το 2024–25

Από τον δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ξεκινούν από την Παρασκευή 10 Μαϊου οι εγγραφές νηπίων και βρεφών (με ημερομηνία γέννησης από 1.1.21 και μετά), στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Κιλκίς και της πρώην ΚΔΕΚ για τη σχολική περίοδο 2024 – 2025.
Οι αιτήσεις εγγραφών γίνονται στους πλησιέστερους παιδικούς σταθμούς της οικίας των γονέων τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.
​ Οι αιτήσεις που θα κατατεθούν για βρέφη – νήπια που ήδη φοιτούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα επανεξεταστούν με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις νέες εγγραφές στο έντυπο αίτηση εγγραφής.
Δικαιολογητικά εγγραφών
-Βεβαίωση παιδιάτρου, περί της καλής υγείας και της σωματικής αρτιμέλειας του παιδιού (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία)
– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το δήμο
-Εκκαθαριστικό σημείωμα του τρέχοντος οικονομικού έτους από την ΔΟΥ, και σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί, το εκκαθαριστικό σημείωμα του προηγούμενου οικονομικού έτους (οικογενειακό εισόδημα)
-Βεβαίωση εργασίας της μητέρας από τον εργοδότη της. Αν η μητέρα έχει, η ίδια, επιχείρηση και σε λοιπές περιπτώσεις, προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86.
-Αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού) των εργαζόμενων γονέων
-Βεβαίωση εργασίας του πατέρα από τον εργοδότη του. Αν ο πατέρας έχει, ο ίδιος, επιχείρηση και σε λοιπές περιπτώσεις προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86
-Φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Η ή Ο.Τ.Ε. για απόδειξη του τόπου κατοικίας
Για τους αλλοδαπούς απαιτείται ληξιαρχική πράξη γέννησης και άδεια νόμιμης παραμονής της οικογένειας στη χώρα μας
-Έντυπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα