Δράσεις του συλλόγου συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 επισκέφθηκε το γραφείο μας μετά από πρόσκληση του ο βουλευτής Κιλκίς και αντιπρόεδρος της Βουλής Γεώργιος Γεωργαντάς.
Αφού τον ευχαριστήσαμε για την τιμή της επίσκεψης του έγινε συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος για πολλά θέματα. Επικεντρωθήκαμε βέβαια στα προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους στα οποία έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον ιδιαίτερα για κάποια, αλλά και για όλα θα μας ενημερώσει πολύ σύντομα.
Ορισμένα πράγματα κατά την υλοποίηση τους θεωρούνται αυτονόητα στα πλαίσια των υποχρεώσεων και διοικητικών ευθυνών όποιου φορέα. Παίρνουν όμως μεγαλύτερη αξία, όταν αποδεικνύεται έμπρακτα η ευαισθησία και το ενδιαφέρον για το οποιοδήποτε θέμα ακόμη και αν υπάγεται στα στενά πλαίσια των υποχρεώσεων.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», Βασίλη Παπαδοπούλο, για τον εξωραϊσμό, την τοποθέτηση σημαίας και φωτοβολταϊκών για τον καλύτερο φωτισμό του μνημείου του λοχαγού Χαράλαμπου Μακρυκώστα.
Θέρμες ευχαριστίες οφείλουμε και στον δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, για την αμέριστη υποστήριξή του στα αιτήματα του συλλόγου μας αναφορικά με την εγκατάσταση πινακίδων σήμανσης καθώς και για τον προγραμματισμό της διάνοιξης του δρόμου που οδηγεί στο μνημείο.