Αθλητισμός

Διπλασίασε της νίκες στην Καστοριά ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Δεύτερη νίκη για την ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης στο πρωτάθλημα νεαννίδων Κ-20 της ένωσης ΕΣΠΕΜ. Νίκησε εκτός έδρας με 2-3 σετ την ομάδα της Καστοριάς, μία πολύ καλή και δυναμική ομάδα που επιθετικά οι αθλήτριες της «σφυροκοπούν» την αντίπαλη ομάδα.  Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας της Αξιούπολης για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Ήταν ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι, με πολλά μπλοκ, πολλές φάσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Με πολλή ένταση και ανάμικτα συναισθήματα και από τις δύο ομάδες. Με εναλλαγές νίκης στα σετ που ήταν γεμάτα σε πόντους, και με διάρκεια παιχνιδιού 2 ώρες και 15 λεπτά.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ αιφνιδιάστηκαν μη γνωρίζοντας το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας και το έχασαν με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ώσπου να προσαρμοστούν έχανε με 19-11. Από και πέρα η διορθώνοντας τεχνικά και τακτικά τα λάθη της, ξεκίνησε την αντεπίθεση της, αιφνιδίασε την ομάδα της Καστοριάς  και έκανε την ανατροπή παίρνοντας το σετ με 22-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ και παράλληλα ανεβάζοντας την ψυχολογία της.

Στο τρίτο σετ με πολύ καλή ψυχολογία και προηγούμενη σταθερά στο σκορ με δύο-τρεις πόντους, παρ; όλη την πίεση που δεχόταν, κατάφερε να πάρει  το σετ με 23-25 και να προηγηθεί έτσι με 1-2 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ έγινε το ίδιο σκηνικό με αντίθετα όμως αποτελέσματα, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί το σετ με σκορ 25-21 και η Καστοριά να ισοφαρίσει σε 2-2 στα σετ.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ  παίζοντας χωρίς άγχος, διατηρώντας την ψυχραιμία μας και πιέζοντας στο σερβίς απόκτησαν μία ισχνή διαφορά ένα ή δύο πόντων από την αρχή του σετ και κάνοντας τα λιγότερα λάθη, πήραν την πολυπόθητη νίκη του σετ με 12-15 και του αγώνα με 2-3 σετ.

Τα σετ: 2-3 ( 25-19, 22-25, 23-25, 25-21, 12-15)

Επόμενος αγώνας, το Σάββατο εντός έδρας στην Αξιούπολη με τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Περισσότερα

Η 28η βράβευση για τον Κώστα Ίντο

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, σε αίθουσα εκδηλώσεων της σκεπαστής κερκίδας του γηπέδου Χαριλάου, ο ΑΣ Άρης (ερασιτέχνης) πραγματοποίησε εκδήλωση. Κεντρικός […]

Δείτε ακόμα