Αθλητισμός

Διενεργήθηκαν με επιτυχία στην Τόλμη Κιλκίς οι εξετάσεις στο κικ μπόξιν

«Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις kick boxing του τμήματος αρχαρίων του Α.Σ “Η Τόλμη” Κιλκίς στις 10 Απριλίου 2024 σύμφωνα με τους κανονισμούς και ύλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ).

Οι εξετάσεις περιλάμβαναν ασκήσεις βασικής φυσικής κατάστασης, βασικές γροθιές, τεχνικές λακτισμάτων, συνδυασμούς γροθιάς-λακτίσματος, τεχνικές άμυνας και τέλος sparring (αγωνιστικό).

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες  της Τόλμης έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν πολύ υψηλή βαθμολογία και να περάσουν με επιτυχία στην επόμενη ζώνη-βαθμό.

Στην εξεταστική αυτή παρευρέθη ως βασικός εξεταστής ο δάσκαλος Θεόφιλος Καπητανίδης του Α.Σ. “Νέα Φλόγα” Πολίχνης, 4 νταν Kick Boxing instructor.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλα τα παιδιά ο πρόεδρος Ιωάννης Ζαμανόπουλος και οι προπονητές Γεώργιος, Σταύρος και Μιλτιάδης Λεμονίδης για την πολύ καλή εμφάνιση και επιτυχία τους στις εξετάσεις».

Περισσότερα

Συμφέρει… τους πάντες

Δύο αντικειμενικούς σκοπούς είχε θέσει ο ΓΑΣ Κιλκίς γιά την χειροσφαιρική ομάδα του τις τελευταίες ισάριθμες περιόδους: Επάνοδο στην ανώτερη […]

Δείτε ακόμα