Γενικά

Διάκριση φοιτητριών του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης

Δύο φοιτήτριες του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του ΔΙΠΑΕ,  η Βασιλική Φειδιάρη και η Kατερίνα Καλπάκογλου, διακρίθηκαν για τα πρωτότυπα ψηφιακά τους σχέδια υφάσματος στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τμήματος με την ελληνική εταιρεία μόδας Peace + Chaos.

Υπό την καθοδήγηση της αναπληρώτριας καθηγήτριας Δρ. Ευρυδίκης Παπαχρήστου, οι φοιτητές κλήθηκαν να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια που αντανακλούν την ταυτότητα της εταιρείας. Τα ψηφιακά μοτίβα που ξεχώρισαν, ενσωματώθηκαν στην νέα χειμερινή συλλογή της Peace + Chaos και παρουσιάστηκαν στο showroom της εταιρείας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

Οι δύο νικήτριες φοιτήτριες επιβραβεύτηκαν με χρηματικό έπαθλο και συμμετείχαν στη φωτογράφιση της συλλογής, όπου είδαν τα σχέδιά τους να ζωντανεύουν πάνω στα ρούχα της εταιρείας.

Όπως ανέφερε η εταιρεία στην επίσημη ανακοίνωσή της: «Η Peace + Chaos στηρίζει νέους ταλαντούχους σχεδιαστές μέσα από τη μοναδική συνεργασία της με το Τμήμα Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στο Κιλκίς. Υπό την καθοδήγηση της Αν. Καθηγήτριας Δρ. Ευρυδίκης Παπαχρήστου, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τους μελλοντικούς σχεδιαστές μόδας. Οι φοιτητές ανέλαβαν να σχεδιάσουν πρωτότυπα μοτίβα, εναρμονισμένα με την ουσία του brand μας. Η ποιότητα των υποβολών ήταν εξαιρετική και μας ενθουσίασε!»

Αυτή η επιτυχία υπογραμμίζει τη σημασία της σύνδεσης εκπαίδευσης και βιομηχανίας, προσφέροντας στους φοιτητές μας πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και την ευκαιρία να δουν τις δημιουργίες τους να παίρνουν ζωή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο ΥΜΑΘ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 112 χρόνια από την απελευθέρωση της Γουμένισσας

Στις εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 112η επέτειο απελευθέρωσης της Γουμένισσας παρέστη ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. […]