Αθλητισμός

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Αλέξανδρο στην Χρυσούπολη

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Χρυσούπολη, από τον γηπεδούχο Κεραυνό Πέρνης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις για γκολ με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Αγαθαγγελίδη μετά από κάθετη πάσα του Αηδονίδη.

Στο 8’ σουτ του Τσολακίδη αποκρούεται σε corner ενώ στο 29’, 39’ & 42’ προσπάθειες των Τσολακίδη, Αγαθαγγελίδη & Τερζή πέρασαν ελάχιστα out.

Στο 26’ η μοναδική απειλή τον γηπεδούχων με σουτ μπλόκαρε ο Αθανασίου, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, με τον Αλέξανδρο να έχει πάλι τις ευκαιρίες στο 63’με τον Τσολακίδη σε σουτ να περνάει out & στο 81’ με σουτ του Αγαθαγγελίδη να μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το 1-0 έγινε στο 76’ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όταν σε αντεπίθεση από αριστερά η μπάλα ήρθε στον άξονα και στο ύψος της περιοχής τερματοφύλακα με τον επιθετικό των γηπεδούχων να την στέλνει στα δίχτυα.

Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Αγαθαγγελίδης στο 67’ για επικίνδυνο παίξιμο. Επόμενος αγώνας για τον Αλέξανδρο, την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον Άρη Αβάτου.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Κώτσιας ( 87’ Τσαταλμπασίδης), Τερζής, Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης, Αηδονίδης (71’ Καραγιάννης), Cecilio (46’ Παπαδόπουλος Κ), Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Μεγαλεία»… ο πρόεδρος!

Παρούσα στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ… η αχρείαστη συστάσεων Βούλα Πατουλίδου! Παρών… ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίος! […]