Αγροτικά

Γ.Γεωργαντάς: Νέες ανακοινώσεις ενισχύσεων και αποζημιώσεων καλλιεργητών και αλιέων

Σε συνέχεια της λειτουργίας της ομάδας εργασίας για το συντονισμό των αγροτικών ενισχύσεων και αποζημιώσεων με τη συμμετοχή :

Του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γ. Γεωργαντά, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιου για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χ. Τριαντόπουλου, του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Θ. Πετραλιά, του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δ. Σκάλκου, της Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Χριστιάννας Καλογήρου και του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Α. Λυκουρέντζου, προωθούνται μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας στο πλαίσιο του έργο της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, οι αποζημιώσεις καλλιέργειας ζαχαροτεύτλων στην επικράτεια, κρόκου Κοζάνης, θερμοκηπίων Μαραθώνα και αλιέων καραβίδας στη λίμνη Πολυφύτου Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης.

Συνεχίζεται η διαδικασία αξιολόγησης και άλλων αιτημάτων αποζημιώσεων, για τις οποίες με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, τεκμηριώνεται ζημία για τους παραγωγούς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν είναι ασυνήθιστα πολλά;

Ο δήμος Παιονίας αποφάσισε την ανάθεση συγγραφής του ιστορικού λευκώματός του στον καταλληλότερο γι’ αυτόν τον σκοπό ερευνητή και συγγραφέα, […]