Α.Βεργίδης: «Η αυτοδιοίκηση ανταποκρίνεται καθημερινώς στα αιτήματα της κοινωνίας»
Τον διευθυντή του γραφείου προέδρου της ΝΔ, γραμματέα οργανωτικού και αναπληρωτή γραμματέα ΠΕ Στέλιο Κονταδάκη δέχθηκε την Παρασκευή 9.7.21, στο διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.
Ο κ. Κονταδάκης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας Κωνσταντίνο Φωτίου και τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο, ενημερώθηκε από τον κ.Βεργίδη γιά τα θέματα του νομού.
Ο κ. Κονταδάκης επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η επίσκεψή του στο Κιλκίς εντάσσεται σε μία σειρά επισκέψεων, που έχει ξεκινήσει ως γραμματέας οργανωτικού πανελλαδικώς, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τα οποία θέτει και η τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, προβλήματα τα οποία, όπως σημείωσε, «θα τα μεταφέρουμε προς την κεντρική εξουσία προς επίλυση».
Ο κ. Βεργίδης υπογράμμισε το ότι η αυτοδιοίκηση, ακόμη και στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ανταποκρίνεται καθημερινώς στα αιτήματα της κοινωνίας, δίνοντας βιώσιμες λύσεις σε προβλήματα που αφορούν το ευρύτερο πλαίσιο της καθημερινότητας.
Ο αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε στο στέλεχος της ΝΔ τα έργα της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς τα οποία υλοποιούνται ή έχουν, ήδη, τεθεί σε “τροχιά” υλοποίησης, αποσκοπώντας στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, στην βελτίωση και ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους, στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, της απασχόλησης, της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και, κατά συνέπεια, στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας».

