Κοινωνία

Ανακοινώσεις του συλλόγου πολυτέκνων ΠΕ Κιλκίς με την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του συλλόγου πολύτεκνων γονέων Περιφέρειας Κιλκίς Ανέστης Σπυρίδης με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους εύχονται ολόψυχα σε όλα τα μέλη του συλλόγου καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη, πρόοδο, δύναμη, δημιουργία, χαρά.

Θερμές ευχές στους μαθητές και τις μαθήτριες για καλή πρόοδο και στους γονείς καλή δύναμη και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Παρακαλούνται οι γονείς που έχουν τέκνα που θα πάνε φέτος πρώτη δημοτικού να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου την Τετάρτη 11.9.24 από της το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι προκειμένου να παραλάβουν δωροεπιταγή για την αγορά των πρώτων σχολικών ειδών.

Επίσης οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων σχολικής χρονιάς  2023-24 τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, όπως επικοινωνήσουν  και  προσκομίσουν τις βεβαιώσεις – αιτήσεις  εγγραφών από τις αντίστοιχες σχολές τους (με email – με θέμα σχετικά με βραβεύσεις) προκειμένου να λάβουν μέρος σε βράβευση που θα ακολουθήσει σε ημερομηνία που θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζονται :

Το νέο ωράριο λειτουργίας του συλλόγου:  Κάθε Τετάρτη 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι για τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο-Νοέμβριο 2024.

Για τους μετέπειτα μήνες θα γίνει εκ νέου ενημέρωση.

Παρακαλούνται όλες οι πολύτεκνες οικογένειες  να προβούν μέσω  του gov.gr σε  νέα αίτηση για την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος (ΚΟΤ) έως 3 Οκτωβρίου 2024, ακόμη και αν είχαν υποβάλει την αντίστοιχη αίτηση στην αρχή της χρονιάς και είχαν εγκριθεί  (ειδάλλως  θα διαγραφούν αυτόματα ).

Περισσότερα

Η Φιλυριά τίμησε τα θύματά της

Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 στη Φιλυριά μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας […]

Στο ετήσιο μνημόσυνο των Σανταίων στην Παναγία Σουμελά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Γιάννης Χατζηαποστόλου εκπροσώπησε τον δήμο Κιλκίς στο ετήσιο μνημόσυνο των Σανταίων, που πραγματοποιήθηκε την […]

Δείτε ακόμα