Κοινωνία

Ανακοίνωση της ΕΑΣΥΝΚ για τα παιδιά των συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συγχαίρει τα τέκνα των συναδέλφων μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η επιτυχία αυτή είναι καρπός αφοσίωσης, σκληρής προσπάθειας και υποστήριξης από την οικογένεια, αποτελώντας πηγή υπερηφάνειας για όλους μας.

Σε μια περίοδο που η χώρα μας πλήττεται από την υπογεννητικότητα, οι οικογένειες των αστυνομικών παλεύουν να στηρίξουν τα παιδιά τους εν μέσω οικονομικών δυσκολιών. Η πολιτεία, όμως, δυστυχώς επιλέγει να κρατάει καθηλωμένους τους μισθούς των αστυνομικών, χωρίς να λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα στήριξης της ελληνικής οικογένειας. Ενώ η ανάγκη για μέτρα που ενισχύουν τη γέννηση και την ανατροφή των παιδιών είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η απουσία της πολιτείας αφήνει τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους να αναζητούν στήριξη από τις ενώσεις και τους συναδέλφους τους.

Ως Ένωση, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, επιβραβεύουμε έμπρακτα τα παιδιά των συναδέλφων μας που πέτυχαν, αναγνωρίζοντας το μέγεθος της προσπάθειάς τους. Είναι λυπηρό ότι οι αστυνομικοί, οι οποίοι καθημερινά αγωνίζονται για την ασφάλεια όλων, αναγκάζονται να στραφούν στις δικές τους δυνάμεις και στους συλλόγους για να στηρίξουν τις οικογένειές τους, καθώς η πολιτεία παραμένει απούσα.

Η επιτυχία αυτών των παιδιών αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, και ως Ένωση θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες των συναδέλφων μας, επενδύοντας στο μέλλον της νέας γενιάς.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΡΓΙΟΤΟΥΔΗΣ Χρήστος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ Νικόλαος

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ημουνα νιός και γέρασα

Το νέο γηροκομείο του Κιλκίς θα είναι ενδεχομένως το μοναδικό ίσως ίδρυμα στην χώρα μας που όταν επιτέλους λειτουργήσει θα […]