Αθλητισμός

Ανακοίνωση – Ενημέρωση του Α.Ο. Καστανεών

Ο Αθλητικός Όμιλος Καστανεών ‘’Α.Ο.Κ’’ του νομού Κιλκίς αισθάνεται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνδράμανε με οποιοδήποτε τρόπο στις ανάγκες του σωματείου μας, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τόσο στην τοπική κοινωνία των Καστανιών όσο και στο τοπικό ποδόσφαιρο του νομού Κιλκίς.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι ο σύλλογος μας θα εισπράττει χρήματα από δωρεές κλπ. μόνο με Απόδειξη Είσπραξης σφραγισμένη από το σωματείο μας και αν είναι επίσης δυνατόν με παρουσία και δεύτερου ατόμου του Α.Ο.ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ.

Είμαστε ένας μικρός σύλλογος και η όποια ποδοσφαιρική μας δράση γίνεται με αγάπη και παρε’ί’στικη διάθεση που κρατάνε τα μέλη μας ενωμένα και αποφασισμένα απέναντι σε οποιονδήποτε και με κάθε τρόπο θέλει να πλήξει το κύρος και την αξιοπρέπεια του σωματείου μας.

Η παραπάνω ανακοίνωση έχει σκοπό να ενημερώσει τους τοπικούς επιχειρηματίες πάσης φύσεως, καθώς με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε για την δράση ενός ατόμου, το οποίο εμφανίζεται για λογαριασμό του συλλόγου μας και εισπράττει χρήματα αποκλειστικά για προσωπικό του όφελος, χωρίς να είναι πιστοποιημένο μέλος και χωρίς να έχει την ανάλογη εξουσιοδότηση.

Παρακαλούμε λοιπόν αν έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό και το οποίο δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μας να ενημερωθούμε άμεσα.

Έχουμε κινηθεί νομικά σαν σωματείο, ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα τα οποία μας πλήττουν ανεπανόρθωτα.

Με Εκτίμηση
Το Δ.Σ του Α.Ο.ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα