Αθλητισμός

Ήττες μεν βελτίωση δε και γιά δύο ομάδες του Άτλαντος Κιλκίς

Από τον Άτλαντα Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του Άτλαντος Κιλκίς στην εκτός έδρας αποστολή τους, το Σάββατο 4.11.23, στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου είχαν να αντιμετωπίσουν τον τοπικό ΓΑΣ.

Οι γυναίκες αν και άξιζαν κάτι περισσότερο, όπως μαρτυρεί και το επιμέρους σκορ (3-1, 25-15, 18-25, 29-27, 25-12), λύγισαν στο τέλος από τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας, δίνοντας, όμως, ένα πολύ όμορφο αγώνα και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τα κορίτσια που δεν πτοήθηκαν σε κανέναν σημείο του αγώνα, στο περιθώριο της προγραμματισμένης συνάντησης, πραγματοποίησαν μια έκπληξη για την εορτάζουσα Μαρία Καραΐτου, προσφέροντας της τούρτα και ευχές για τα δέκατα πέμπτα γενέθλιας της. Ο σύλλογος της εύχεται εξίσου για τα γενέθλια της, με την προτροπή να δίνει πάντα καλούς αγώνες και να είναι άξια σε όλα.

Η σύνθεση της ομάδας (Γεώργιος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Βασίλου Βασιλική, Καραΐτου Μαρία, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κεμανίδου Γεωργία, Βέργου Ζωγραφιά, Τσιλιγκαρίδου Κλειώ, Παπαδοπούλου Ευγενία., Αργυροπούλου Φανή, Μεσιάρη Γενοβέφα, Αμοιρίδου Ελένη-Άννα(λ), Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα.

Τα πλήρη αποτελέσματά της 1ης αγωνιστικής

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΆΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΣΕΤ: 25-15, 18-25, 29-27, 25-12)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ 3-0

ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (ΣΕΤ: 13-25, 13-25, 13-25)

ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΆ 3-0 (ΣΕΤ: 25-15, 25-22, 25-16)

Γ. Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ – Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1-3 (25-27, 27-25, 20-25, 25-27)

ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0-3 ( ΣΕΤ: 19-25, 23-25, 13-23)

H βαθμολογία
1. Αριστ. Σκύδρας 6 β. (σετ 6-0)
2. Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ 6 β. (σετ 6-1)
3. Πιερικός 3β. (σετ 3-0)
4. Άτλας Κιλκίς 3β. (σετ 4-3)
5. Μίλωνας Γιαννιτσών 0β. (σετ 0-6)
6. Μεγ. Αλέξ. Γιαννιτσών 0β. (σετ 0-6)
7. Αίολος Κατερίνης 0β. (σετ 0-3)

 Βελτιωμένα

Τα αγόρια του ΑΤΛΑ με την σειρά τους, εμφανίστηκαν όπως και κάθε φορά, βελτιωμένοι στην δικιά τους συνάντηση, την Κυριακή 5-11-23, στο ΔΑΚ Κιλκίς, απέναντι στους Λέοντες Πτολεμαΐδας. Ενδιαφέρον είχε στο παιχνίδι, και η προσθήκη λίμπερο, όπου έδωσε νέα ώθηση στην ομάδα. Αυτό που τελικά στέρησε την νίκη, ήταν τα λάθη και η αστάθεια στην απόδοση της ομάδας, αφού η προετοιμασία της γίνεται μετ’ εμποδίων.

Το τελικό σκορ (1-3, 25-18, 18-25, 18-25, 18-25) αφήνει μόνο χαμόγελα και υποσχέσεις, αφού η βελτίωση αποτυπώθηκε και στην κατάκτηση του πρώτου νικηφόρου σετ για την ομάδα.

Η σύνθεση της ομάδας (Γεώργιος Χειρούλης): Κιουφεντζόγλου- Κατσαβέλης Κυριάκος, Ευθυμίου Νικόλαος, Ευθυμίου Γεώργιος, Γρηγοριάδης Λάζαρος, Ψαράς Ιωάννης, Σιάπκαρης Ιγνάτιος, Ναστούλας Άγγελος (λ), Ναστούλας Ελευθέριος, Καλπακίδης Θεόφιλος».

Περισσότερα

«Ξεπέρασε» το εμπόδιο του Απόλλωνα ο Κιλκισιακός, «παραπάτησε» στις Συκιές η Κρηστώνη στο κύπελλο (Βίντεο)

Στην α’ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας είχαμε την εντυπωσιακή πρόκριση του Κιλκισιακού και τον αποκλεισμό της Κρηστώνης. Αναλυτικότερα τα […]

Δείτε ακόμα