Αθλητισμός

Όλοι με τον ΓΑΣ Κιλκίς γιά τον ΓΑΣ Κιλκίς, γιά την επιστροφή στην α1 εθνική

Διεξάγεται το Σάββατο 19.3.22, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα, ο αγώνας ΓΑΣ Κιλκίς – ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου της τελικής φάσης («πλαίυ οφ») του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος βορείου ομίλου α2 εθνικής κατηγορίας.

Αν και σ΄αυτήν την φάση διεξάγονται αγώνες διαβάθμισης, δηλαδή σε δύο γύρους και με ειδική βαθμολογία, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι γιά την ομάδα του Κιλκίς σαν …τελικός.

Διότι, με νίκη σ’ αυτόν, ο ΓΑΣ Κιλκίς εξασφαλίζει την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία, που σημαίνει κατάκτηση του τίτλου και επάνοδο στον φυσικό χώρο του, δηλαδή στην ανώτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού χειροσφαίρου (α1 ή «Χάντμπωλ Ληγκ»).

Επομένως, αυτό το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 … όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, ώστε η ομάδα μας να αγωνισθεί … με ένα παίκτη περισσότερο!

Και μην ξεχνάτε,το ραντεβού είναι γιά τις 6 το απόγευμα.

Η επάνοδος του ΓΑΣ Κιλκίς στην ανώτερη εθνική κατηγορία είναι προς όφελος, άρα και υπόθεση, όλου του κιλκισιώτικου αθλητισμού.

Όλοι με τον ΓΑΣ Κιλκλις γιά τον ΓΑΣ Κιλκίς!

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα