Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικα δώρα στα μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς

Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε σήμερα ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης από μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς. Ήταν η πρώτη φορά, μετά την υγειονομική περιπέτεια της πανδημίας που συναντήθηκαν οργανωμένα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την τρέχουσα επικαιρότητα και τις χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Ο δήμαρχος Κιλκίς τους ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επαναλειτουργήσει το ΚΑΠΗ προκειμένου να αξιοποιούν δημιουργικά το χρόνο τους και τόνισε ότι η δημοτική αρχή στέκεται πάντοτε με σεβασμό και αγάπη στο πλευρό των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, συνδράμοντας και ενθαρρύνοντας τις δραστηριότητές τους.

Ο δήμαρχος Κιλκίς και η πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα σε μέλη του ΚΑΠΗ και αντάλλαξαν θερμές ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη νέα χρονιά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα