Φιλικός αγώνας Εθνική Ελλάδας – Μικτή ΕΠΣ Κιλκίς προς τιμήν του Σάκη Σημαιοφορίδη

Σημαντική αναμέτρηση την προσεχή Δευτέρα 16 Ιουνίου, στις 5.30 το απόγευμα, στο στάδιο Κιλκίς. Τιμώμενο πρόσωπο ο ρέκορτμαν συμμετοχών και τερμάτων με τη φανέλα του Κιλκισιακού, Σάκης Σημαιοφορίδης. Θα τον τιμήσουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές – όλοι πλέον παλαίμαχοι – με τους οποίους συνεργάστηκε επί χρόνια στις Εθνικές ομάδες και είναι γεννημένοι τα έτη από το 1979 έως το 1984.
Τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα τεθούν αντιμέτωπα με τη μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς, που θα είναι παρόμοιας ηλικιακής βαθμίδας. Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση προς τους βετεράνους του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου να βρεθούν στο στάδιο Κιλκίς τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, στις 5.30 το απόγευμα, προκειμένου να αναβιώσουν ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.
Για περισσότερες πληοροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον παλιό ομοσπονδιακό προπονητή και μεγάλη μορφή του αθλητισμού του νομού Κιλκίς, τον Σάκη Σημαιοφορίδη, στο τηλέφωνο: 6975269773.