Αθλητισμός

Στα πανελλήνια πρωταθλήματα ΜΜΑ έλαβε μέρος το γυμναστήριο «Kinesis”

Διεξήχθησαν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στην Αλεξανδρούπολη, οι αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων μικτών μαχητικών αθλημάτων (ΜΜΑ).

Σ’ αυτούς έλαβε μέρος και η ομάδα του γυμναστηρίου «Κίνησις» («Kinesis») του Κιλκίς, σε ενημερωτικό δελτίο του οποίου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Το «Kinesis» συμμετέσχε με τρεις αθλητές, που αγωνίσθηκαν γιά πρώτη φορά, και συγκεκριμένα με τον Πέτρο Σακαλάκη, που κατάφερε την πιό γρήγορη υποταγή του πρωταθλήματος με «κλείδωμα» χεριού, αλλά δυστυχώς έχασε στα σημεία στον επόμενο γύρο, τον Δημήτρη Νικολαΐδη, που τραυματίσθηκε μετά από αντικανονικό χτύπημα μη μπορώντας να συνεχίσει τον αγώνα του, και τον Θωμά Κυρλιά που έκανε μία πολύ καλή παρουσία στην κατηγορία των ανδρών παρ’ όλο που είναι ακόμη ανήλικος.

Την αποστολή συνόδευσε ο εκπαιδευτής του γυμναστηρίου Αντώνης Γιαννακίδης, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του.

Στο πρωτάθλημα συμμετέσχον πάνω από τετρακόσιοι αθλητές από όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Επόμενος «σταθμός» το «Octagon Submission 7», στην Θεσσαλονίκη που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Royal», την Κυριακή 31-3-24».

.Το Kinesis συμμετείχε με τρεις αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αυτό άθλημα με τον Πέτρο Σακαλάκη, που κατάφερε την πιο γρήγορη υποταγή του πρωταθλήματος με κλείδωμα χεριού, αλλά δυστυχώς έχασε στα σημεία στον επόμενο γύρο, τον Δημήτρη Νικολαΐδη που τραυματίστηκε μετά από αντικανονικό χτύπημα μην μπορώντας να συνεχίσει τον αγώνα του και τον Θωμά Κυρλιά που έκανε μια πολύ καλή παρουσία στην κατηγορία των ανδρών παρόλο που είναι ακόμα ανήλικος.

Την αποστολή συνόδεψε ο εκπαιδευτής του γυμναστηρίου Αντώνης Γιαννακίδης που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πάνω από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Επόμενος σταθμός το Octagon Submission 7 στην Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Royal στις 31 Μαρτίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα