Πολιτική

Το «ΝΕΟ Κιλκίς» είναι παντού-Δυναμική περιοδεία από τον υπ. δήμαρχο Θεόδωρο Βαφειάδη

Το πρόγραμμα, τις θέσεις, αλλά και τις αρχές του δημοτικού συνδυασμού «Νέο Κιλκίς», παρουσιάζει στους δημότες, απ’ άκρη σ’ άκρη του δήμου Κιλκίς, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Βαφειάδης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες, ο επικεφαλής του «ΝΕΟΥ» μεταφέρει το μήνυμα της αλλαγής σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, συνομιλεί με τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν -τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούν στην καθαριότητα, την αγροτική οδοποιία, την ποιότητα νερού κ.α.- και αναπτύσσει το όραμά του για την ανάπτυξη και την αναγέννηση του τόπου μας.

Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη στις κοινότητες του δήμου Κιλκίς συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με τους δημότες κάθε φορά να του επιφυλάσσουν συγκινητική υποδοχή και να ενθαρρύνουν τον αγώνα του με εκδηλώσεις εκτίμησης και αποδοχής.

Περισσότερα

Δεξίωση του επανεκλεγέντος δημάρχου Κ.Σιωνίδη προς τους υποψηφίους της παράταξης «Παιονία της Προόδου»

Ευχαριστήρια δεξίωση παρέθεσε ο επανεκλεγής δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης προς τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» την Τρίτη […]

Δείτε ακόμα