Αθλητισμός

Το «μπαμ» από την ΑΕ Πολυκάστρου

Νεό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας έδωσε η ΑΕΠ, που υποχρέωσε στο Κιλκίς τον Κιλκισιακό στην πρώτη ήττα και απώλεια βαθμών. «Αναθάρρησε» και το Πάικο Γουμένισσας. Ισοπαλία-έκπληξη της Μ.Βρύσης, με τον μαχόμενο για την παραμονή Εύρωπο. Στην ίδια «μάχη» κέρδισε «έδαφος» ο Εθνικός Αξιούπολης

Νέα τροπή στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας προέκυψε από την πρώτη φετινή ήττα του Κιλκισιακού, και συγχρόνως πρώτη απώλεια βαθμών, στην οποία τον υποχρέωσε στο Κιλκίς η ΑΕ Πολυκάστρου.

Έτσι, η ομάδα του Πολυκάστρου μείωσε την απόσταση από αυτήν του Κιλκίς στους τέσσερις βαθμούς, επαναφέροντας την προοπτικη της διεξαγωγής αγώνων διαβάθμισης για τον τίτλο («πλαίυ-οφ»).

Από την εξέλιξη αυτή «αναθάρρησε» και το Πάικο Γουμένισσας, με την νίκη του στο Χέρσο, ενώ η τέταρτη Μ.Βρύση «σκάλωσε» στο «εμπόδιο» του μαχομένου για την παραμονή Ευρώπου.

Στην ίδια «μάχη» κέρδισε «έδαφος» ο Εθνικός Αξιούπολης, νικώντας εκτός έδρας και «προσπερνώντας» το Χωρύγι, με το οποίο ισοβάθμισε ο Εύρωπος, και οι εξελίξεις αυτές «ανέβασαν» το «θερμόμετρο» της αγωνίας.

Την βαθμολογική ασφάλεια απολαμβάνει η Νίκη Ευκαρπίας, μετά την εντυπωσιακή… νίκη της επί του Ποντιακού Ν.Σάντας, ενώ με ένα βαθμό λιγότερο από αυτήν ακολουθεί ο Αλέξανδρος, χάρη στην προγραμματισμένη νίκη του στα «χαρτιά» λόγου… Αργυρουπόλεως.

Τα πλήρη αποτελέσματα

Νίκη Ευκαρπίας-Ποντιακός Ν.Σάντας 4-0
(Ζάλτος 2, Μανής, Τζεβελέκης)

Μ.Βρύση-Εύρωπος 1-1
(Κουντουράς-Μάτσης)

Κιλκισιακός-ΑΕ Πολυκάστρου 0-1
(Σοφιανίδης)

Χωρύγι-Εθνικός Αξιούπολης 0-3
(Στράντζαλης 2, Γκάτσο)

Δόξα Χέρσου-Πάικο Γουμένισσας 0-2
(Γρηγοριάδης 2)

Αργυρούπολη-Αλέξανδρος Κιλκίς 0-3 α.α.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα