Γενικά

Τιμήθηκε και στο Κιλκίς η πρώτη επέτειος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών

Συγκέντρωση με αφορμή την πρώτη επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών εγκλήματος των Τεμπών, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ημέρας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28.2.24 στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και μαθητών.

Ακολούθησε πορεία δια μέσου της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου μέχρι το δημαρχείο, η οποία κατέληξε στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου.

Την συγκέντρωση χαιρέτισαν μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, του συλλόγου γυναικών, της πρωτοβουλίας ιδιωτικών υπαλλήλων, του προέδρου της ΕΛΜΕ Γιώργου Πολυχρονιάδη και του προέδρου της ένωσης γονέων Κιλκίς Κώστα Τσαουσίδη.

Την κεντρική ομιλία έκανε το μέλος της διοίκησης του κλαδικού φορέα τροφίμων και ποτών Κ. Μακεδονίας, Σταυρούλα Νικολαΐδου, ενώ η καθηγήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Ελένη Μαρβάκη ανέγνωσε κείμενο, που έγραψε μέλος του συλλόγου συγγενών των θυμάτων των Τεμπών.

Στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετέσχον, επίσης, το παράρτημα Κιλκίς του συνδικάτου μετάλλου, η ένωση φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Κιλκίς, ο σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα