Την πίτα έκοψε ο πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς με γλέντι και χορό των μελών του

Κοινωνία /

Η χορωδία του πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, έκοψε την πίτα για το νέο έτος, το μεσημέρι της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «Δειλινά» Δροσάτου.

Η πρόεδρος, Σταυρούλα Γιοβανούδη χαιρέτησε τους χορωδούς και τους φίλους του συλλόγου κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό θέτοντας τους νέους στόχους, λέγοντας:

-Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, ειρήνη, ελπίδα, αισιοδοξία και πολλά πολλά χαμογελά!

Για τη χορωδία μας ευχόμαστε να συνεχίσει με επιτυχία την αξιόλογη διαδρομή της στο χώρο του πολιτισμού, πραγματοποιώντας ποιοτικές εμφανίσεις στην πόλη μας, στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο και γιατί όχι και στο εξωτερικό.

Ευχόμαστε σε όλους τους παρευρισκομένους να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά το 2023.

Την πίτα ευλόγησε ο φίλος της χορωδίας πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος συνεπικουρούμενος από τους ιεροψάλτες Δωρόθεο Αντωνιάδη της Παναγίας Κιλκίς και Χαράλαμπο Αθανασιάδη του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η χορωδός Ειρήνη Ηλιάδου που παρέλαβε ένα σταυρό καθώς και τρείς φίλοι της χορωδίας που κέρδισαν από ένα ρόδι και ένα προσευχητάριο.

Το γλέντι που ακολούθησε, κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.

Η άρτια ορχήστρα πρόσφερε γλυκιές και χορευτικές μελωδίες.

Συνόδευσε τους χορωδούς Τριαντάφυλλο, Βασίλη και τον Μπάμπη, που έστησαν μια δική τους ανεπανάληπτη παράσταση, με πολλές εκπλήξεις στο τέλος του προγράμματος.

Ευχή όλων ήταν να γιορτάσει η Χορωδία του πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς με υγεία και την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστεί θερμά για την συνεισφορά και προσφορά δώρων τα παρακάτω καταστήματα της πόλης μας:
«Αρτοποιείο Τσαχουρίδης», «Κρεαταγορά Στρατηγούσης», SYMBOL ένδυση και αξεσουάρ, PANORAMIX Αθλητικά είδη, by MONIKA-Ενδύματα γυναικεία, Φάσμα-Ενδύματα γυναικεία, Χαριτίδου-Ενδύματα γυναικεία, Nikol Accesories , AMARETO-Παιδικά, BENETON-Παιδικά, ΣΥΜΜΕΤΡΟ-Βιβλιοπολείο, ACCESORIES ANAIS, 14 ΠΑΤΡΑ-Έτοιμα ενδύματα, ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ-Λευκά είδη, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝ.-Λευκά είδη, SHOES-MORE-Σοφία-Υποδήματα, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΖΙΟΥΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ-Κατάστημα Αξεσουάρ, ΚΡΥΣΤΑΛ-Υαλικά, ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ-Παιχνίδια, Γιαννέλου-Είδη δώρων, Ανδρικά ενδύματα Κρομλίδης, Παυλίδης Νίκος-Παιχνίδια, Ψάλτου-Βιβλιοπωλείο, ΤΖΑ-Παιδικά, Μέλισσες-Διακοσμήσεις, Ανθοπωλείο Έκφραση, Εσώρουχα Βάσω Ασλανίδου, Φούλη Ελευθεριάδου-Αποθήκη χαλιών, Φαρμακείο Α. Αχτζίδης, Αρχέτυπο-Βιβλιοπωλείο, Καφές Μερόπη.

Πολλές ευχές απευθύνει ο ΠΜΣ Κιλκίς σε όλους τους Κιλκισιώτες και ιδιαίτερα όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του νομού για υγεία και ευόδωση των σκοπών τους μέσα στο 2023.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]