Αθλητισμός

«Ασημένιος» στην δισκοβολία του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων ο Δημήτρης Παυλίδης

Τον χαρακτηρισμό του φερέλπιδος και με μεγάλες δυνατότητες ρίπτη δικαιολόγησε πλήρως ο Κιλκισιώτης Δημήτρης Παυλίδης, στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού εφήβων (Κ 20) που διεξήχθησαν το σαββαοκύριακο 3 και 4-7-21, στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης.

Ο 18χρονος αθλητής του Αίαντος Κιλκίς, τον οποίο προπονεί ο πατέρας του και επίσης αξιόλογος ρίπτης στο παρελθόν Αλέξανδρος Παυλίδης, κατετάγη δεύτερος με καλύτερη βολή στα 54,80 μ. (δίσκος 1,750 κ.), αποδεικνύοντας την αγωνιστική ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται εν όψει της διεξαγωγής του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων (Κ 20), στην πρωτεύουσα της Εσθονίας Ταλλίν, παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε, όπως όλα τα στελέχη του αγωνιστικού αθλητισμού κατά την περίοδο των «σκληρών» μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Ήδη έχει ξεκινήσει η τελική φάση της προετοιμασίας του Δημήτρη γιά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την συνοδεία των ευχών των φίλων του κιλκισιώτικου κλασικού γιά … «όσο το δυνατόν μακρύτερα»!

Αμέσως με το άγγελμα της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, ο Αίας Κιλκ΄λις εξέδωσε για τον Δημήτρη Παυλίδη την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Παράδειγμα για μίμηση»
«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει θερμά τον αθλητή του Δημήτη Παυλίδη και του εύχεται πολλή και καλή επιτυχία γιά την συνέχεια, καθώς το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό.

Επί πλέον συγχαίρει για τις επιτυχίες τους και τους συναθλητές του Κώστα Μπουζάκη, που πρώτευσε με 57,68μ. και Κώστα Γεννίκη τρίτο με 54,26μ. και γενικότερα όλους τους συμμετασχόντες, που προάγουν την ευγενή άμιλλα και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα μίμησης γιά όλα τα παιδιά, που σκοπεύουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]