Κοινωνία

Συνεχίζει ο Χρ. Καναρόπουλος στο τιμόνι των Προσκόπων της Κ.Μακεδονίας

Την μεγάλη εμπιστοσύνη των ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής Κίνησης στην Κεντρική Μακεδονία απολαμβάνει ο Κιλκισιώτης Πρόσκοπος Χρήστος Καναρόπουλος, ο οποίος από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, επανεκλέχθηκε στη θέση του Περιφερειακού Εφόρου Κ. Μακεδονίας
Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο του δήμου Παιονίας, και συγκεκριμένα στο κέντρο πολιτισμού, μία συμβολική επιλογή του τόπου, μιας και πολύ σύντομα πρόκειται να ξαναλειτουργήσει το 1ο Σύστημα Προσκόπων, αίτημα που κίνησαν παλαιοί Πρόσκοποι και φίλοι του Σ.Ε.Π., και το υποστηρίζουν θερμά η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η υπό τον κ. Σιωνίδη δημοτική αρχή.
Στο συνέδριο, ο απερχόμενος και νυν περιφερειακός έφορος Χρήστος Καναρόπουλος, αφού ευχαρίστησε θερμά όλα τα Στελέχη για τη συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη τους, παρουσίασε έναν περιεκτικό απολογισμό δράσεων της θητείας που πέρασε και δεσμεύτηκε για μια σειρά από δράσεις με έμφαση την ανάπτυξη και το προσκοπικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της νέας τριετίας.
Η Κεντρική Μακεδονία των Προσκόπων περιλαμβάνει τους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σερρών και η έδρα ακολουθεί τον Περιφερειακό Έφορο, που για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι το Κιλκίς.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]