Πολιτισμός

Συναυλία Ελένης Βιτάλη και ΤΖΟΥΜ αυτή την Κυριακή στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

Την τελευταία νύχτα του Ιουλίου ξεφαντώνουμε με την Ελένη Βιτάλη! Από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, η εξαιρετική ερμηνεύτρια που μετρά περισσότερα από πενήντα χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι, έρχεται στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου την Κυριακή 31 Ιουλίου, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα.

Η δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και μεγάλων επιτυχιών έχει έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Ελένης Φωτάκη καθώς επίσης και νέα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη. Στις ενορχηστρώσεις, οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί ΤΖΟΥΜ, που κλέβουν τις εντυπώσεις με την φωνή του Νίκου Ξύδη, που θα μας ταξιδέψει σε παλιές και νέες επιτυχίες, πάντα με την ιδιαίτερη πινελιά των ΤΖΟΥΜ.

Η Ελένη Βιτάλη μας τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, με τραγούδια απ’ την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών. Με τη μοναδική φωνή της και την τεράστια αγκαλιά της για όλο τον κόσμο, μας παρασύρει να τραγουδήσουμε και εμείς μαζί της.

Μια βραδιά που όλοι θα την κρατήσουμε βαθιά στις ψυχές μας!

Συμμετέχουν: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο), Δημήτρης Λιόλιος (μπουζούκι – μπαγλαμά), Νίκος Ξύδης (ηλεκτρική κιθάρα – φωνή), Ρήγας Βοργιάς (ηλεκτρικό μπάσο),Νατάσα Παυλάτου (κρουστά), Θάνος Τσελεμπής (τύμπανα).
Η συναυλία ξεκινά στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]