Πολιτισμός

Συναυλία γιά τον Μάνο Λοΐζο από τον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο «η πόλις»

Το «μουσικό τμήμα» του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου «η πόλις» στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες» παρουσιάζει τώρα συναυλία – αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί δυο φορές στη μουσικοθεατρική σκηνή του «πόλις», Σουρή 6 – Κιλκίς, τις μέρες Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 8 το βράδυ.

Την Τρίτη θα τραγουδήσουν οι:

Γρηγόρης Σατανάκης, Παναγιώτης Καρακίτσιος, Πόπη Ανθρακίδου, Ζωή Παπαδοπούλου, Ηλιάνα Κουραλίδου, Καλλιόπη Μητσακάκη και Βιβή Χατζημητάκου.

και την Τετάρτη οι:

Κώστας Πασχάλης, Νώντας Τσιγάρος, Δέσποινα Σπυριάδου, Μαρία Ντίνου, Σοφία Πελίδου, Φωτεινή Σιδηροπούλου και Μαίρη Πραξιγά.

Θα παίξουν οι μουσικοί: Νίκος Σπυρλιάδης κιθάρα, Παναγιώτης Μοσχοΐδης μπουζούκι και Αχιλλέας Σπυρλιάδης πιάνο.

Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τη συναυλία, θα πρέπει να προμηθευτείτε έγκαιρα προσκλήσεις από την γραμματεία του “πόλις”. Μπορείτε ακόμη να τηλεφωνήσετε στο 697 223 6609 για κράτηση θέσης.

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές