Πολιτική

Συναντήσεις Κώστα Κιλτίδη με θεσμικούς φορείς του νομού Κιλκίς

Με αφορμή την τελευταία μου συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου τριτέκνων, αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω για τις συναντήσεις μου με τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας.

Η συζήτηση με τους τριτέκνους επικεντρώθηκε στα πολλά ευεργετήματα, του νομοσχεδίου το οποίο εισηγήθηκα ο ίδιος, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είναι γνωστό σε όλους ότι τα οφέλη που προέκυψαν έγιναν κατόπιν και της προσωπικής παρέμβασής μου.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε αρωγός για την γέννηση κάθε παιδιού. Ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταθέσει στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάταξη του δημογραφικού προβλήματος.

Πραγματοποίησα επίσκεψη στο Δασαρχείο όπου είχα την τύχη να συνομιλήσω με τις Δασικές Υπηρεσίες που η συνεργασία μας έφερε αποτελέσματα για την αναγέννηση του δασικού χώρου στον νομό μας.

Επισκέφθηκα την αντιπεριφέρεια Κιλκίς της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου τόνισα την ανάγκη συνεργασίας για την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων του νομού.

Επισκέφθηκα την Αστυνομική διεύθυνση Κιλκίς όπου κατέθεσα την ιδεολογική μου αρχή, πως η ασφάλεια συνιστά το ύψιστο αγαθό στην κοινωνία.

Τις Δικαστικές Υπηρεσίες του νομού Κιλκίς τις οποίες ευχαρίστησα για την απρόσκοπτη υπηρέτηση του λειτουργήματος τους.

Και το Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου ενημερώθηκα για την ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών του, διότι η ολιγωρία των θεσμικών φορέων του Νομού είναι χαρακτηριστική.

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα