Αγροτικά

Συνάντηση του ΥπΑΑΤ Γ.Γεωργαντά με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων

Συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ με το προεδρείο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων είχε ο Υπουργός, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου των αρτοποιών, καθώς και μια σειρά κοινών πρωτοβουλιών οι οποίες θα συντελέσουν στην αντιμετώπισή τους. Παράλληλα, εξετάστηκαν και συμφωνήθηκαν ενέργειες και βήματα για την εκπόνηση ενός βιώσιμου σχεδίου δράσης για την ανάκαμψη του κλάδου των αρτοποιών και του πρωτογενούς τομέα.

Για την οριστικοποίηση και πρόοδο των δράσεων που αναλαμβάνονται, θα προγραμματισθεί και νέα συνάντηση εργασίας με στόχο την περαιτέρω διασφάλιση των συμφερόντων των επαγγελματιών, των παραγωγών και των καταναλωτών στη δύσκολη περίοδο της εξωγενούς ενεργειακής και της διεθνούς επισιτιστικής κρίσης.

Περισσότερα

Γ. Γεωργαντάς στη Food Expo: Ενισχύουμε τα Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και τα Προϊόντα Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ)

Στα εγκαίνια της Food Expo παραβρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς. Ο υπουργός, συνεχάρη τους διοργανωτές καθώς […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]