Πολιτική

Συνάντηση του Γ.Γεωργαντά με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ.Λιβανό

Από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό.

Συζήτησαν για θέματα αρμοδιότητας των δυο υπουργείων, και κυρίως για τις επικείμενες απλουστεύσεις και ψηφιοποιήσεις των διοικητικών διαδικασιών, που αφορούν τους αγρότες.

Συμφώνησαν να ιεραρχηθούν, να εξειδικευτούν και να τεθούν προς υλοποίηση οι κοινές δράσεις των δύο Υπουργείων το αμέσως επόμενο διάστημα, μετά και από συνάντηση με τον υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη

Ο Γιώργος Γεωργαντάς ευχαρίστησε τον Υπουργό για την ένταξη, στους δικαιούχους αποζημιώσεων λόγω Covid-19, τους καλλιεργητές καλοκαιρινής και φθινοπωρινής πατάτας, καθώς και του υπαίθριου καρπουζιού mini & obla. Οι δυο αυτές καλλιέργειες αφορούν μεγάλο αριθμό παραγωγών του Κιλκίς και η δυνατότητα αποζημίωσής τους αποτελεί ουσιαστική στήριξη στην παραγωγή του Νομού.

Σημειώνεται ότι η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τους παραγωγούς, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 2.6.21 ενώ λήγει στις 2.7.21.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς και ο Σπήλιος Λιβανός συμφώνησαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά, τόσο για αγροτικά θέματα που αφορούν και το νομό Κιλκίς όσο και για ζητήματα συναρμοδιότητας των Υπουργείων”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]