Πολιτική

Συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ με τον πρόεδρο της “ΝΙΚΗΣ” Δημήτρη Νατσιό

Την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον γενικό γραμματέα, Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη, τον ταμία Ιωάννη Σφήνα και τα μέλη, Βάϊο Γκόρα και Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Ππόεδρο του κόμματος “ΝΙΚΗ”, Δημήτρη Νατσιό.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και ο κ. Νατσιός ενημερώθηκε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για τους σκοπούς της ίδρυσης και λειτουργίας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την εκπροσώπηση του στρατιωτικού προσωπικού. Στη συνέχεια, συζητήθηκαν διεξοδικά και υπήρξε ενημέρωση του κ. Νατσιού, για θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς και έχουν αναδειχθεί από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και για θέματα πανελλήνιου ενδιαφέροντος του στρατιωτικού προσωπικού, που έχουν αναδειχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Κλείνοντας την συνάντηση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχήθηκαν στον κ. Νατσιό, μια καλή και δημιουργική κοινοβουλευτική θητεία και τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία του, όσον αφορά την ανάδειξη και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο κ. Νατσιός, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα πάγια και δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, όσον αφορά την ισότιμη εργασιακή του αντιμετώπιση, σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομένους και δεσμεύτηκε όπως προβεί το προσεχές διάστημα, σε θεσμικές ενέργειες προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, προκειμένου να αρθούν οι υφιστάμενες αδικίες προς το στρατιωτικό προσωπικό και διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]