Πολιτική

Συνάντηση της Ε.Αγαθοπούλου με εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς

Την Τετάρτη 5 Μαΐου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς, επισκέφθηκε τον Πυρήνα Εκτροφής Θηραμάτων του συλλόγου και συνάντησε τον πρόεδρο του, κ. Βασιλειάδη Μπάμπη, τον αντιπρόεδρο, κ. Βαταμίδη Βατάμο και το μέλος κ. Παπαδόπουλο Θεοκλή.

Μετά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εκτροφείου πτηνών και τραυματισμένων άγριων ζώων αλλά και τη λεπτομερή παρουσίαση όλων των εν εξελίξει δραστηριοτήτων και του οράματος του συλλόγου για την ανάπτυξη της περιοχής, ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση, με κυρίαρχο θέμα το προσχέδιο νόμου για τα ζώα συντροφιάς. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ενημέρωσαν την βουλεύτρια για τις θέσεις τους, τις αντιρρήσεις τους και τις προτάσεις τους για το επερχόμενο νομοσχέδιο.

Κοινή διαπίστωση ήταν το γεγονός της ελλιπούς διαβούλευσης του νομοσχεδίου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς επίσης και της παράβλεψης των διεθνών και ευρωπαϊκών εφαρμοζόμενων καλών πρακτικών.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου και οι εκπρόσωποι του κυνηγετικού συλλόγου ανανέωσαν το ραντεβού τους για όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς