Οικονομία

Συμμετοχή των ηλεκτρολόγων ν. Κιλκίς στην ετήσια συνέλευση της Ομοσπονδίας στην Κρήτη

Ο σύνδεσμος ηλεκτρολόγων εγκαταστατών νομού Κιλκίς μας έδωσε το “παρών” στην ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), που με απόλυτη επιτυχία διοργάνωσε ο σύνδεσμος ηλεκτρολόγων εγκαταστατών νομού Ηρακλείου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου, στις 17-18-19 Μαΐου 2024.

Ο εργασίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης διεξήχθησαν παρουσία των εκλεγμένων αντιπροσώπων των σωματείων μελών της, προέδρων και μελών των διοικητικών συμβουλίων.

Τον σύνδεσμο εκπροσώπησαν οι: Άρης Σιδηρόπουλος (γραμματέας και εκλεγμένος αντιπρόσωπος για την Ομοσπονδία), Λάζαρος Παυλίδης (πρόεδρος), Αναστάσιος Ταγκαλίδης (αντιπρόεδρος), Αναστάσιος Μπαβέλης (μέλος).

Ευχαριστούμε θερμότατα τον σύνδεσμο ηλεκτρολόγων εγκαταστατών νομού Ηρακλείου (ΣΗΕΝΗ) για την άψογη φιλοξενία και επιτυχή διεκπεραίωση της εκδήλωσης.

Περισσότερα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]

Δείτε ακόμα