Κοινωνία

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του προέδρου της κοινότητας Νέου Αγιονερίου Γ.Μπογιατζίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Γεωργαντά

Καλό ταξίδι Γιάννη. Αγαπούσες το Νέο Αγιονέρι και πάλευες για αυτό αλλά πάνω από όλα αγαπούσες τους ανθρώπους και προσέφερες σε αυτούς . Ξεκουράσου τώρα φίλε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κιλκισιώτικης γης που θα σε σκεπάσει.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

Ο δήμος Κιλκίς πενθεί σήμερα για την απώλεια ενός άξιου ανθρώπου που τίμησε όσο λίγοι την αυτοδιοικητική του οικογένεια.

Θρηνούμε τον χαμό του κοινοτάρχη Νέου Αγιονερίου Γιάννη Μπογιατζίδη, που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα.

Ο Γιάννης ήταν πρώτα από όλα ένας καλός φίλος και έμπιστος συνεργάτης.

Άνθρωπος της δουλειάς και της ευθύνης, αγαπούσε υπέρμετρα το Νέο Αγιονέρι και τους συγχωριανούς του και πάντα το κύριο μέλημά του ήταν πως θα προοδεύσει ακόμη περισσότερο το χωριό σε έργα και υποδομές.

Οι πολίτες του Νέου Αγιονερίου, αναγνωρίζοντας τα χαρίσματα και το αυτοδιοικητικό του έργο τον τίμησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους και τον επανεξέλεξαν Κοινοτάρχη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, στις οποίες κατήλθε με την Δημοτική μας Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Έχαιρε της εκτίμησης όλων μας ο Γιάννης και θα δυσκολευτούμε πολύ να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι δε θα είναι πια κοντά μας.

Αποχαιρετούμε με βουβή θλίψη τον Γιάννη Μπογιατζίδη και με την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουμε τον ακέραιο χαρακτήρα του και την ανιδιοτελή προσφορά του στον τόπο.

Καλό Παράδεισο Γιάννη!

Στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα