Πολιτική

Συγχαρητήρια Α.Βεργίδη στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη και στους εκλεγέντες βουλευτές

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Γεώργιο Φλωρίδη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης.

«Εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας, νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Γεώργιο Φλωρίδη για την ανάληψη του νευραλγικού και κρίσιμου αυτού υπουργικού θώκου» ανέφερε ο κ. Βεργίδης.

Επισήμανε δε, ότι, «η κοινοβουλευτική εμπειρία, η αφοσίωση, η εργατικότητα, η συνέπεια και η σοβαρότητα που διακρίνουν τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης είναι ορισμένα από τα εφόδια για να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις μεγάλες απαιτήσεις του κρίσιμου χαρτοφυλακίου που αναλαμβάνει.

Εύχομαι καλή δημιουργική θητεία και ελπίζω στη συνεργασία για τα θέματα που απασχολούν το νομό μας».

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη στους εκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Κιλκίς

«Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγέντες Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Γεώργιο Γεωργαντά, Πέτρο Παππά και Στέφανο Παραστατίδη και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς βρίσκεται στη διάθεση όλων για συνεργασία με στόχο την προώθηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν την Π.Ε. Κιλκίς, προς όφελος των πολιτών του νομού μας».

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα