Γενικά

Στο πρόγραμμα των «Τετράδων» εντάχθηκε ο δήμος Παιονίας

Τον υπεύθυνο του τμήματος μάρκετιν και επικοινωνίας της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης με τους ΟΤΑ Δημήτρη Παπασωτηρίου, επισκέφθηκε την Τρίτη 9.4.24 ο αντιδήμαρχος Παιονίας, αρμόδιος για καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό Στέλιος Γκαϊτατζής.

Η συνάντηση αποσκοπούσε στο να ζητήσει ο κ. Γκαϊτατζής, να ενταχθεί ο δήμος Παιονίας στο πρόγραμμα των «Τετράδων» και να ενημερωθεί γιά την δυνατότητα ενίσχυσης του δήμου με μπλε κάδους καθώς επίσης και για την δυνατότητα αλλαγής του εννέα τόννων απορριμματοφόρου της ανακύκλησης με ένα μεγαλύτερο 15 τόννων.

Ο κ. Παπασωτηρίου αποδέχθηκε το αίτημα του δήμου για ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα και δεσμεύτηκε να μελετήσει το θέμα της αντικατάστασης του απορριμματοφόρου από ένα μεγαλύτερο.

Γιά τους μπλε κάδους επανέλαβε την πάγια θέση της εταιρείας, με την οποία συσχετίζεται η παροχή κάδων προς τους δήμους ανάλογα με τα παρεχόμενα ανακυκλώσιμα απορρίμματα από αυτούς.

Περισσότερα

Γ.Περπερίδης: «Το ΕΣΥ χρειάζεται και στον νομό μία «γενναία» μεταρρύθμιση – αναβάθμιση»

Σε  μία παρέμβαση ρηξικέλευθη, τεκμηριωμένη, ρεαλιστική και  ταυτοχρόνως με σαφείς αποστάσεις από ωρισμένες παγιωμένες κομματικές πεποιθήσεις και απόψεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ […]

Δείτε ακόμα