Γενικά

Στο πλευρό των απολυθέντων της ΑΛΟΥΜΥΛ το Σωματείο Λαϊκών νομού Κιλκίς

Το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς καταδικάζει τις απολύσεις στην ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ, στέκεται αλληλέγγυο και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του Νομού για καλύτερη ζωή και σταθερή εργασία, με συλλογικές συμβάσεις.

Οι λαϊκές αγορές είναι απόλυτα συνδεδεμένες με τη ζωή της πόλης μας και του λαού της. Ό,τι επηρεάζει τη ζωή των εργαζομένων και των αγροτών (μιας και είμαστε ένας νομός αγροτικός), επηρεάζει εξίσου κι τη δική μας εργασία, το εισόδημά μας.

Οι τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την ενεργειακή κρίση, τα αυξημένα κόστη στο πετρέλαιο κίνησης και τη διόγκωση των τιμών σε βασικά είδη διατροφής έχουν οδηγήσει ολόκληρες οικογένειες σε δεινή οικονομική κατάσταση. Η συνθήκη αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί.

Ιδεολογήματα του στυλ “ο πιο δύσκολος χειμώνας για όλους” και “όποιος δε προσαρμόζεται, πεθαίνει” αποτελούν επικίνδυνες ρητορείες, χωρίς ψήγμα σεβασμού προς την ανθρώπινη ύπαρξη και σαφώς μάς βρίσκουν αντίθετους.

Απλώνουμε χέρι αλληλεγγύης προς όλους και παλεύουμε για καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]