Αθλητισμός

Στον «δρόμο» της καταξίωσης κινείται ολοταχώς… ο ρίπτης Δημήτρης Παυλίδης

Στον «δρόμο» της πανελλήνιας καταξίωσης κινείται πλέον ο Κιλκισιώτης … ρίπτης Δημήτρης Παυλίδης.

Ο 19χρονος αθλητής του Αίαντος Κιλκίς φώναξε ηχηρό «παρών» στην δισκοβολία του πανελληνίου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού ανδρών, το αγώνισμα της οποίας διεξήχθη την δεύτερη ημέρα των αγώνων, Κυριακή 26.6.22, στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, με καλύτερη βολή στα 54,91 μέτρα, την οποία σημείωσε στην Τρίτη προσπάθειά του.

Με αυτήν κατέλαβε την δεύτερη θέση, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, και συγχρόνως την πρώτη στην κατάταξη των αθλητών της κατηγορίας νέων (20 – 22 ετών ή Κ23), κατακτώντας το χρυσό!

Οι επιτυχίες αυτές προσλαμβάνουν μεγαλύτερη αξία, από την στιγμή που προέρχεται από αθλητή, ο οποίος ανήκει ακόμη στην κατηγορία των εφήβων ή Κ20! Συγχρόνως, «άνοιξαν» στον Δημήτρη την «πόρτα» συμμετοχής του σε αγώνες της εθνικής ομάδας.

Ασφαλώς η αθλητική ιστορία του… μόλις άρχισε!

Τιμητική θέση

Την ίδια ημέρα διεξήχθησαν στον ίδιο χώρο και τα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού γυναικών, μεταξύ των οποίων και η σφυροβολία.

Σ’ αυτό πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση η Ελένη Ζώτου του ΓΣ Μανδρών, που προκρίθηκε στον τελικό, στον οποίο κατέλαβε την βαθμολογούμενη δέκατη θέση με 45,47 μέτρα, δίνοντας μιάν ωραία συνέχεια στις επιτυχίες των σφυροβόλων του συλλόγου.-

Από τα… «γερά χαρτιά»

Και με «βούλα» υποψήφια γιά το ψηφοδέλτιο Κιλκλίς της ΝΔ η Καλλισθένη Πάκα.

Που, όπως τονίζουν τοπικά μέλη και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, δεν επεδίωξε την υποψηφιότητα γιά να… μείνει σ’ αυτήν!

Αντιθέτως, δηλώνει «παρούσα» εν όψει… περαιτέρω εξελίξεων, όποτε και αν προκηρυχθούν οι βουλευτικές εκλογές.

Και σ’ αυτό το «παχνίδι» είναι, αν μη τι άλλο, από τα «γερά χαρτιά»!

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]